Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Vil du gerne gå ind i det nye år med meget mere fokus på eldrevne køretøjer, har vi her samlet en liste over tre forskellige elektriske køretøjer, som kan være med til at gøre din hverdag både nemmere, sjovere og ikke mindst grønnere, men du skal huske at have hjelm på!

Der er kommet mange elektrisk køretøjer ind i vores hverdag, og det kan være svært at holde styr på dem. Har du allerede fået købt dig en elbil, men vil du gerne kunne komme hurtigt frem uden at sætte dig ind i bilen, kan en af disse køretøjer være det, du leder efter.

Elektrisk skateboard

For det første kan du jo vælge at kigge nærmere på et elektrisk skateboard. Det kan være utroligt sjovt at køre på sådan et, især hvis du tidligere har været vant til at stå på et almindeligt skateboard.

Ulempen ved et elektrisk skateboard er, at det kræver en del tilvænning at lære at køre på det, hvis du ikke har tidligere erfaring med at stå på skateboard. Så vil du gerne have et elektrisk køretøj, hvor du ikke skal bruge lige så meget balance for at komme derudaf, skal du kigge videre på listen.

Elektrisk løbehjul

Så kan det jo være en mulighed for dig at købe et elektrisk løbehjul i stedet for. Det er blevet det foretrukne transportmiddel for rigtig mange danskere, der bruger det frem og tilbage fra fx arbejde eller skole hver eneste dag.

Fordelen ved et elektrisk løbehjul er jo også, at du kan folde det sammen og nemt have det med i bus eller tog. Så plejer du at tage toget hver dag, men har du yderligere transport fra fx hjemmet til toget eller fra toget til skole eller arbejdspladsen, kan et el løbehjul virkelig være med til at få dig hurtigere frem.

Elektrisk cykel

Og her til sidst må vi heller ikke glemme den elektriske cykel, som også er blevet et kært eje for mange danskere. Her snakker vi en noget anden pris end de to øvrige køretøjer på listen, men det kan stadig være en rigtig god investering, især hvis du vil have mulighed for at køre længere og hurtigere, end du kan på de forrige modeller.

En elcykel er en cykel med et batteri på, som gør det meget nemmere for dig at træde i pedalerne og få fart på, selv op af de større bakker i dit nabolag. Et must for dig der er træt af at dø på vej op af byens stejle bakke hver morgen.