Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml

(5 customer reviews)
kr. 59,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
Denne mineralske bremsevæske fra Weldtite er egnet til brug på skivebremser. Beholderen rummer 125 ml.  Specifikationer Weldtite … … læs mere her

Annonce

Er Weldtite - Mineralsk bremsevæske til skivebremser - 125 ml på lager?
Køb Weldtite - Mineralsk bremsevæske til skivebremser - 125 ml

Beskrivelse

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Weldtite - Mineralsk bremsevæske til skivebremser - 125 ml

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml Produktfakta

  • Varenavn: Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml
  • Pris: Kr. 59.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 5013863030393
  • Varekategori: Udluftningskit & bremsevæsker

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml fra Weldtite

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml er den poplære og foretrukne del blandt mange. Udluftningskit & bremsevæsker er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Vare du kigger på har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med produktet her, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml fra det anerkendte mærke Weldtite, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når du får dit motionskick på din cykel, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væsken kan sagtens bare være energi drik med smagen af bær.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den eftertragtede varegruppe Udluftningskit & bremsevæsker. Der kommer hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml i den kendte webshop Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml allerede i dag til kun kr. 59.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml er populær for cyklister

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

5 reviews for Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml

4.5 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 5013863030393
Kategori:

Weldtite – Mineralsk bremsevæske til skivebremser – 125 ml med 365 dages returret – Denne mineralske bremsevæske fra Weldtite er egnet til brug på skivebremser. Beholderen rummer 125 ml.  Specifikationer Weldtite … …