Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort

(31 customer reviews)
kr. 622,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
Denne højre pedalarm passer til Shimano Steps og er særligt designet til el-cykler som anvender Steps motor model FC-EM900. Pedalarmen… … læs mere her

Annonce

Er Shimano Steps - Pedalarm venstre side til FC-EM900 - 170mm lang - Spline fit - Sort på lager?
Køb Shimano Steps - Pedalarm venstre side til FC-EM900 - 170mm lang - Spline fit - Sort

Beskrivelse

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano Steps - Pedalarm venstre side til FC-EM900 - 170mm lang - Spline fit - Sort

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort Produktfakta

  • Varenavn: Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort
  • Pris: Kr. 622.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 4550170875336
  • Varekategori: Kranksæt & pedalarme

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort fra Shimano

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort står på manges ønskeliste i cykelsporten. Kranksæt & pedalarme er den gode katagori der indeholder rigtig mange varer. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Produktet kan byttes eller returneres indenfor 365 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt produktet her, og så behøver du ikke lede længere. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort og du kender garanteret mærket Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du får dit motionskick på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik med citrussmag.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Kranksæt & pedalarme. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort online hos webshoppen Cykelpartner, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort allerede i dag til kun kr. 622.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort er populær for cyklister

Når du handler online, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

31 reviews for Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 4550170875336
Kategori:

Shimano Steps – Pedalarm venstre side til FC-EM900 – 170mm lang – Spline fit – Sort med 365 dages returret – Denne højre pedalarm passer til Shimano Steps og er særligt designet til el-cykler som anvender Steps motor model FC-EM900. Pedalarmen… …