Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort

(3 customer reviews)
kr. 849,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
Komplet forbremsesæt til MTB bestående af bremsegreb, bremsekaliber og bremseslange hvor alt er monteret og klar til brug. Sram Level T… … læs mere her

Annonce

Er Sram Level TL - Bremsesæt front - Bremsegreb, kaliber og olieslange - Sort på lager?
Køb Sram Level TL - Bremsesæt front - Bremsegreb, kaliber og olieslange - Sort

Beskrivelse

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sram Level TL - Bremsesæt front - Bremsegreb, kaliber og olieslange - Sort

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort Produktfakta

  • Varenavn: Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort
  • Pris: Kr. 849.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 710845783739
  • Varekategori: Skivebremser

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort fra Sram

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort fungerer rigtig godt i sit rette element. Skivebremser kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner bliver brugt af rigtig mange til at finde de cykeldele, de mangler. Vare du kigger på kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Når du jagter cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt produktet her, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Det spiller også ind i beslutningen, at der er prisgaranti på Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort fra det anerkendte mærke Sram, som du har set i cykelsportens verden. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med ganske almindeligt vand fra hanen.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i varegruppen Skivebremser. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort hos den populære shop Cykelpartner, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort allerede i dag til kun kr. 849.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort er populær for cyklister

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

3 reviews for Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 710845783739
Kategori:

Sram Level TL – Bremsesæt front – Bremsegreb, kaliber og olieslange – Sort med 365 dages returret – Komplet forbremsesæt til MTB bestående af bremsegreb, bremsekaliber og bremseslange hvor alt er monteret og klar til brug. Sram Level T… …