Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Der er flere der har fået øjnene op for elcyklen, det er blevet et eftertragtet transportmiddel blandt de danske indbyggere. Det er en effektiv og komfortabel måde at komme rundt på, i en til tider travl hverdag. Endvidere er det også en bæredygtig måde at bevæge sig rundt på, som for mange er meget tiltalende.

Ønsker du en dame elcykel er der flere fine modeller på markedet, som kunne være noget for dig. Undersøg gerne de forskellige elcykel udbydere, da ikke alle forhandler de samme elcykel mærker. Du kan også finde oplysninger om, hvilken type elcykel du skal investere i, alt efter dine ønsker og behov. Der er nemlig flere ting man skal være opmærksom på når man ønsker at købe en elcykel. 

Blandt andet om det skal være en elcykel til de kortere eller længere ture, er det for at motionere, køre off road eller til almindelig transport. Skal elcyklen have et strømlinet look eller hvad er dit fokuspunkt. Uanset hvad det er, så er motorens placering en væsentlig del, når du investere i en elcykel. Flere forhandlere anbefaler elcykler med en centermotor, for den bedste cykeloplevelse. 

Centermotoren er placeret ved kranken på cyklen, det giver en bedre afbalancering på cyklen. Det betyder at din cykeloplevelse også vil være markant  anderledes end ved en frontmotor. Med en centermotor har du mulighed for større trækkraft, da det er dig der bestemmer hastigheden, via den kraft du ligger i pedalerne. Det vil sige at du udover, at få en unik cykeloplevelse, også fortsat kan motionere og forbedre din kondition. Med en frontmotor vil du ikke skulle lægge de samme kræfter i, for den ønskede fremdrift, det hjælper en frontmotor dig med.

En dame elcykel vejer mere end en almindelig damecykel, da batteriet vejer mellem 6 og 7 kilo. Det vil selvfølgelig gøre cyklen tungere, men elcyklen er godt afbalanceret ved placeringen af batteriet. Her gør det ingen forskel, hvor batteriet er placeret, om det er under bagagebærret eller på selve stellet. Det afhænger kun af, hvilket look du ønsker din kommende cykel skal have.

Undersøg markedet og tag gerne kontakt til flere forhandlere, da der kan være besparelser at hente ved at kontakte flere. Det vigtigste for dem er at du først og fremmest får den elcykel du drømmer om, men også at komforten og sikkerheden er i top.