Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Er det dyrt at låne til nyt udstyr?

Cykelsport kan være en rigtig dyr hobby, hvis du er den type, der insisterer på altid at have det bedste udstyr.

Hvis du cykler mere end et par gange om ugen, så ved du også, at der er stor forskel på udstyrets kvalitet. Og her er cykling en sport, hvor kvalitet kan være en pebret omgang for pengepungen.

Derfor er der mange, der vælger at optage et forbrugslån,  når de skal i gang med sporten, eller når de skal opgradere deres begynder-gear. 

Vær fornuftig, når du låner penge

Det kan være fristende at låne et større beløb, når du kaster dig ud i at opgradere dit udstyr, uanset om du tæsker rundt på landevejen eller foretrækker at fræse gennem skoven. 

Det er efterhånden nemt at finde et forbrugslån online, hvis du gerne vil låne både større og mindre beløb, men hvis du vælger at låne penge til at finansiere din hobby, er der ingen grund til, at du vælger det dyreste lån. 

Mange hopper gerne på den første og bedste mulighed, der dukker op, når de søger på ‘lån’, men hvis man ikke har prøvet at låne før, er man heller ikke klar over, at der er en smart måde at sikre sig det billigste lån.

Sammenlign tilbud fra flere banker

Du kender sikkert allerede Pricerunner, Momondo eller Hotels.com. Det er sider, der indhenter tilbud fra mange forskellige aktører, og samtidig giver dig et lynhurtigt overblik over, hvor du finder et givent produkt billigst.

Det er muligt at gøre det samme med forbrugslån til, for eksempel, cykeludstyr.

LendMe er Danmarks største sammenligningstjeneste for forbrugslån, hvor du kan indhente tilbud fra 14 forskellige banker. Du får både tilbud fra traditionelle banker, som Nordea og Spar Nord, men også fra de største online-banker, som Santander, Ikano Bank og Express Bank.

Hvis du vælger at låne penge til cykeludstyr, bør du altid sammenligne tilbud fra forskellige banker, så du får det bedste lån.

Det tager 5 minutter at ansøge, og du får svar fra alle bankerne indenfor en time. Du kan ansøge gratis og uforpligtende på LendMe.dk.