Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Savner du penge til en ny cykel? Måske en racercykel til landevejen eller en mountainbike, som du kan lufte kroppen med ude i skoven om søndagen? Så kan du låne penge via nettet. Det er let og enkelt, og du kan låne små beløb som store, som du kan bruge på den cykel eller det cykeludstyr, som du har brug for. Læs mere og bliv klogere på dine muligheder.  

Det kan være svært at have råd til det hele. Særligt hvis du gerne vil have lidt ekstra i hverdagen. Hvis du er cykelentusiast, så ved du også, at en almindelig cykel ikke rækker så langt. Det kræver lidt kroner på kontoen at få råd til de cykler, der er lidt sjovere at cykle på.  

Lån kan du altid få, men et billigt lån til en ny racercykel eller mountainbike skal du lede lidt ekstra efter. Med penge nok til en racercykel har du mulighed for at nyde vinden i håret ude på de danske cykelstier. En mountainbike er perfekt til de danske skove, der bugner af ruter, som fører gennem træer, moser, heder, strand og sand, og hvad den danske natur ellers har at byde på.  

Oplev Danmark på cykel 

Danmark er et cykelland. Du skal lede længe efter landeveje uden cykelstier og skove uden stier til mountainbikes og lignende. Hvis du ikke endnu har udforsket landet på cykel hen over sommeren, så planlæg din ferie efter det. Det ligger masser af spændende eventyr i vente, hvis du spænder hjelmen og forbereder dig allerede nu.  

Der er eksempelvis masser af shelters rundt i landet, du kan bruge til fri afbenyttelse. Hos Naturstyrelsen kan du oprette en profil og booke tider, så du kan planlægge din tur rundt i landet. Ellers findes der masser af gratis teltpladser, som du også kan benytte. Det danske landskab er som indrettet til den slags ture, så pak telt og Trangia sammen og invester i en cykel til sommeren.  

Samtidig skal du heller ikke glemme, hvor god motion det egentlig er at cykle. Derfor kan du også komme i form, hvis du investerer i en god cykel til hverdag. Tag cyklen på arbejde i stedet for bilen, hvis du har mulighed for det. Det kan spare dig masser af frustrationer i morgentrafikken, og det sparer dig en masse benzinkroner om måneden. Ikke nok med det er godt for din sundhed, så er det også godt for klimaet.