Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Podcasten Det Mentale Forspring berører alle de mentale problemer, udfordringer og forstyrrelser som en rytter kan opleve på cyklen. Der berøres og omtales de svære mentale områder inden for nervøsitet, præstationsangst, pres, selvtillid, frygt, præstationsblokering og meget andet, hvortil de to værter formidler og bidrager med konkrete øvelser og tips til at håndtere dette, når du selv sidder på cyklen og eventuelt oplever, at det mentale pludselig begynder at sætte en kæp i hjulet for dig.

Til alle sportsudøvere

Uanset hvilket niveau du dyrker din idræt på, så vil der altid være en vis dimension af det mentale på spil. Det er faktisk således, uanset hvad vi foretager os i løbet af dagen. Det kan være alt fra at vurdere hvordan kaffen skal gøres stærk eller mild, til hvad der skal handles ind til familiens aftensmad, men og så til hvilke rute du i dag skal træne eller hvordan du vælger at angribe en top i dagens træningsetape. Til alle situationer og til alle valg, vil det mentale nemlig altid spille ind med påvirkninger på dig. Det er netop her de i podcasten gennemgår de konkrete redskaber og øvelser til, hvordan du sikrer at du ikke oplever en negativ konsekvens af de negative forstyrrelser.

Din største og vigtigste opgave er nemlig, at præstere dit bedste, mens du oplever at det er hård, svært og generelt bare op ad bakke, hvor at bruge det populære jyske udtryk.

Podcasten modtager også lytter spørgsmål, hvor det er muligt at skrive spørgsmål eller behov for uddybninger gennem de sociale medier så som Facebook eller Instagram, eller blot sende dem en mail. Det er på det seneste blevet opfordret til, at seere og lyttere skal skrive ind, hvis de ønsker specifikke sports og mentale områder belyst og gennemgået i podcasten episoderne. Så hvis du sidder en med et problem du selv står over for, eller en i din tætte omgangskreds eller blot er nysgerrig på, hvordan det mentale håndteres på den danske elite scene, så skriver du blot en mail og lytter til næstkommende podcastepisode. De næstkommende episoder vil tage udgangspunkt i mentaltrænings bogen Kampen Mellem Linjerne af Henrik Hjarsbæk.