Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Om du er en garvet cykelrytter, mountainbikerytter eller om du bare gerne vil frem og tilbage på arbejdet og hjemmet. Så kan det være fedt med en god cykel, eller det sidste nye gear. Er du en garvet cykelrytter, så ved du også, at det er af høj betydning, hvilket udstyr du har. Du får simpelthen, hvad du betaler for i denne sport. Det gælder uanset, om du kører på professionelt plan eller om du kører sammen med vennerne på hobbyplan. Man vil gerne have udstyr, der fungerer optimalt for at kunne yde optimalt.

Cykling er en dyr sport

Så kommer vi så til hagen. Godt udstyr og især gode cykler koster mange penge. Står du i en måned med et mindre rådighedsbeløb, eksempelvis grundet uforudsete udgifter, så er det bare vildt ærgerligt, at de skal gå ud over din hobby og sportsgren, som er der, hvor du finder energi og pusterum i en travl hverdag. Du kan dog komme ud over problemer med, at uforudsete udgifter får konsekvenser for din cykling. Det kan du bl.a. med en kassekredit. Med en kassekredit kan du få et større rådighedsbeløb, og du får ikke problemer, hvis du står i en måned og har brug for ekstra penge – bare spørg din bank. Det smarte ved en kassekredit er, at man ikke behøver at hæve pengene, hvis ikke man har brug for dem. Hæver du ingen penge, har du derfor ingen udgifter i modsætning til et almindeligt lån, der trækker renter fra start af. Selvfølgelig, hvis du er mere til motorcykler – så skal du nok have et MC lån i stedet for en kassekredit.

Flere fordele ved en kassekredit

Andre fordele ved en kassekredit er, at der er meget fleksibilitet og frihed forbundet med det. Ønsker du dig eksempelvis brændende en ny dyr cykel, så kan du gøre det til virkelighed og betale af, som det passer dig. Har du flere penge til rådighed i den ene måned i forhold til den anden, så kan du altså afstemme dine indbetalinger herefter. Det er klart, at desto hurtigere kassekreditten bliver betalt af, desto færre renter betaler du. Omvendt, så kan lidt renter måske godt opveje, at du har længere tid til at betale pengene tilbage, så du har et bedre rådighedsbeløb under tilbagebetalingen. En sådan kassekredit vil altid stå til rådighed og være koblet til din konto, så du kan trække penge derfra, når du har brug for det. Med en kassekredit, skal du ikke forklare hvad, du ønsker at bruge penge til. Det er din helt egen, private sag. En kassekredit er derfor et sikkerhedsnet, som du kan bruge, når du har behov for det, eller bare fordi du har lyst til at forkæle dig selv med noget nyt cykeludstyr.