Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Vi er blevet nok så afhængige af hele tiden at have vores telefoner på os og der er efterhånden ingen grænser for hvad mobiltelefonen kan bruges til i det daglige. Det kan derfor være en vigtig ting at der hele tiden er god dækning, men selvfølgelig til den bedste pris som der er mulighed for.

Find de billigste og bedste muligheder for mobilabonnementer online

Hvis du er en person, der elsker at cykle afsted på lange ture alene, så er det ikke en helt så tosset idé at huske mobiltelefonen på farten. Det er i det hele taget blevet en nødvendighed i mange situationer som vi gennemlever hver eneste dag at have en mobiltelefon på os, da vi efterhånden har fået samlet alt hvad vi skal bruge her.

Vi går ikke altid så højt op i prisen som det første, når vi vælger mobilabonnement. I stedet er det mere hvad man får med til prisen der betyder noget og rigtig mange har fået øjnene op for at god dækning overalt samt en hulens masse data skal være første prioriteterne. Herefter skal det billigste findes. Find de Billigste Mobilabonnementer på Billigzonen.dk, som er en smart hjemmeside der skaber overblikket for dig.

Eesy er et lavprisselskab under TDC

Som du kan se på Billigzonen.dk, så er der rigeligt med mobilselskaber der kan kigges nærmere på. Når du har denne form for overblik, er det heldigvis ganske simpelt at simre mange til få på kort tid, men hvad skal der så egentlig vælges herfra?

Et af de mobilselskaber der for alvor har knækket koden til hvad vi alle efterlyser, er mobilselskabet Eesy. Eesy ejes af mobilselskabet TDC og fungerer som TDC’s lavpris selskab i forhold til de andre muligheder for mobilabonnement under TDC, som f.eks. YouSee og Telmore, som i forvejen er konkurrencedygtige på deres priser. Se hvad et abonnement koster på Eesy mobil.

Et abonnement med fri tale og fri data

Med Eesy mobil kan du lige nu få både fri tale og fri data for kun 179,00 kroner og samtidig få 5G. Den pris er svær at hamle op med for de andre mobilselskaber og når du nu ved at det er TDC gode dækning du får med i købet, så er der næsten ingen grund til ikke at kigge nærmere på dette mobilselskab.

Ofte er det sådan at det er okay let at finde fri tale til en overkommelig pris i et mobilabonnement, men det er ikke længere taletiden vi ønsker fri hvis vi skal vælge noget frit fra leveren. Nu er det nærmere fri data der kan lokke.