Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Der har aldrig været en krise før, som den vi er på vej igennem lige nu. Vi oplever højere elpriser end nogensinde før, og hvis vi ikke har en fast aftale med vores elselskab, så skal vi holde nøje øje med priserne, før vi laver ting i hjemmet. Men hvordan finder du det bedste tilbud på el, så du kan lade din elcykel hvornår du vil?

Brug internettet

Du havde nok gættet det, når du kigger på titlen til denne artikel. Men vi anbefaler, at du bruger internettet. Her er det muligt at danne et overblik over priserne hos de forskellige elselskaber, og på den måde sikre sig selv en aftale, hvor man får billig el. Nu tænker du måske ”Det er da ikke muligt at få billig el i disse tider”, og her må vi til dels give dig ret. Hvis du sætter dig ind i elpriserne og elmarkedet generelt, så vil du hurtigt opleve, at der kan være mange penge at spare på el.

Ring rundt og forhandl med udbyderne

For at få de bedst mulige priser på el, så kan det være en god idé at ringe rundt til de forskellige, for at høre hvordan de kan hjælpe dig videre. Husk at have noteret hvilke el apparater du bruger i hverdagen, så du ved nogenlunde hvor meget strøm du skal bruge. Dette inkluderer også opladning af elcykel, opladning af elbil og hvad man ellers skal lade op i hjemmet.

Når du har dit forbrug noteret, så kan indlede en dialog med elselskabet, og herfra begynde at forhandle dig til de bedst mulige priser. Se om du kan få en fastpris på el, så du altid ved hvor meget du skal betale.

Spar penge ved at skrue ned for forbruget

Som nævnt tidligere, så kan det være en rigtig kattepine at få billig el nu om dage. Derfor kan det være en god idé at skrue ned for forbruget. Det kan du gøre ved at slukke for ting, når du ikke bruger dem, men der er også andre måder. Du kan f.eks. spørge din chef ad, om det er okay at du lader din elcykel op på arbejdet, i stedet for at gøre det derhjemme. Der er mange virksomheder i dag, som har faste elpriser, hvor det derfor vil være billigere, end hvis du skulle lade den op derhjemme. Det er dog vigtigt at spørge lederen ad først, så man ikke kommer i bad standing.