Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Er du træt af at bruge tid på at vedligeholde din cykel, og vil du bare gerne have meget nemmere ved at komme rundt, uden at du behøver at være prustende og svedende, når du kommer frem, kan det være oplagt at skifte din cykel ud med et el løbehjul. Så er det jo også værd at tænke på, at et nyt el løbehjul jo heller ikke koster særlig meget i øjeblikket, og der er rigtig mange modeller at vælge imellem, så du kan finde lige netop det løbehjul, der passer til dine behov.

Løbehjul er ikke kun for de små

I mange år var det jo sådan, at løbehjul var noget, vi forbandt med de små. Det var et legetøj for ungerne, som de kunne køre rundt i villakvarteret med, eller som de kunne bruge på vej til skole eller børnehave. Nu er der jo kommet el løbehjul til voksne, som kan køre det samme som en mindre knallert, og som kan sikre dig at komme hurtigt og nemt frem til din destination hver eneste dag. Det er for mange blevet et transportmiddel, på samme niveau som cyklen er det for mange mennesker.

Slip for vedligeholdelsen af din cykel

Det irriterende ved cykler er jo ofte, at der er så meget vedligehold på dem. Der er så mange dele, der kan gå i stykker, og er det ikke cyklens gear, er det dækket, der skal pumpes, kæden der skal smøres, eller bremserne der skal skiftes. Der er hele tiden noget, der kan laves på en cykel, og for hver gang du skal reparere eller udskifte en del, koster det jo penge. Mange af disse løbende udgifter slipper du jo for, hvis du vælger at skifte over til at bruge et el løbehjul som dit primære transportmiddel i stedet for cyklen.

Ikke dyrt at komme i gang

Der er gode chancer for, at du kan få nok penge til at købe dit nye el løbehjul, bare ved at sælge din brugte cykel. Et nyt el løbehjul kan koste mange penge, men du kan altså også sagtens finde mange modeller, der er til priser, som i den grad er til at have med at gøre. Så lyder det som noget for dig at få dig et el løbehjul i stedet for en cykel, er det jo bare med at bestille det med det samme.