Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Tour de France starter i Danmark. Verdens største cykelløb kommer til Danmark, når de tre første etaper af Tour de France afholdes på dansk jord i juli 2022.

Åbningsetapen, den såkaldte Grand Départ, afholdes i København fredag den 1. juli 2022. Som er en enkeltstart over 13 km., hvor vi måske kan få en dansker i gult. Tempospecialister som Kasper Asgreen, Søren Kragh Andersen og Mikkel Bjerg vil nok alle gøre et meget ihærdigt forsøg på at køre sig i gult på hjemmebanen i Danmark.

Er du klar til Tour de France på de danske veje?

Tour de France kommer jo til Danmark i 2022, derfor har vi ved Chandize.dk designet disse Limited Editions prints, som vil være perfekte til dig og familien, når Tour karavanen og feltet kører forbi din hjemstavn. Her finder du derfor Tour de France inspireret tøj til hele familien. Du kan b.l.a få de fedeste Tour de France t-shirts, Tour krus og Tour Caps til hele familien.

Chandize har bl.a. designet den sejeste Tour de France t-shirt med navnene på de byer tourkaravanen og cykelfeltet kommer igennem på de ialt tre etaper som tour feltet er i Danmark. T-shirten kan fås til herrer, damer og børn.

De 3 Tour Etaper

1. etape: Enkeltstart i København, Fredag d. 1. Juli 2022

Tour de France 2022 skydes i gang med en 13 km lang enkeltstart. Verdens bedste cykelryttere indtager Københavns gader i kampen for den gule førertrøje.

2. Etape: Roskilde – Nyborg – Lørdag d. 2. Juli 2022

En lang og vindblæst dag over Sjælland, med en spændende finale over en af verdens længste broer.

3. Etape: Vejle – Sønderborg – Søndag d. 3. Juli 2022

Etapen starter i kuperet terræn, hvorefter ruten går sydpå. De danske ryttere i feltet vil uden tvivl forsøge at komme i udbrud og bevise deres værd foran deres hjemmepublikum.